Colofon

 

Ontwerp

Deze website is ontworpen door Bart Hardeman en hij heeft dit ontwerp geschonken aan de band, waarvoor onze dank.

Hosting

Deze website wordt gehost door Com-Products te Tiel. Kijk voor meer informatie op: www.com-products.nl

Proclaimer

De band An Foy is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht u een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt reageren per e-mail naar anfoy@outlook.com.

Werkt er iets niet goed?
Dan is er misschien een technische storing. Wij stellen het zeer op prijs wanneer u ons dat even laat weten, dan kunnen we het zo snel mogelijk oplossen. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Andere websites
Het is mogelijk dat via deze internetsite toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. An Foy kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op die internetsites en/of pagina's.

Copyright
De grafische voorstellingen (waaronder de foto's) in deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming van An Foy worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax of opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand.